Streetballshowdown

Freestyle Basketball is een nieuwe discipline van SEE Marketing. Deze discipline is voortgekomen uit de streetball (straatbasketball) cultuur. Freestyle Basketball is uitgegroeid tot een op zichzelf staande discipline. In tegenstelling tot normaal competitie basketball, is Amerika helemaal niet dominant in deze discipline en wordt deze door een hand vol artiesten beoefend. Landen die wel thuis zijn in deze artistieke vorm van sport zijn o.a. Nederland.

homeimg1

Streetballshowdown kunt u boeken voor verschillende gelegenheden. Wilt u een spectaculaire Basketball Freestyle show om uw klanten te imponeren? Of wilt u Streetballshowdown gebruiken als educatie-middel tijdens een workshop of clinic? Bij SEE Marketing kunt u verschillende kanten op. Streetballshowdown Demo: Een basketbal Freestyle show duurt gemiddeld 5 tot 7 minuten. Tijdens deze show doet de artiest eerst een Freestyle warming-up gevolgd door een spectaculaire choreografeerde basketbal Freestyle show
Ajezen

Ajezen is één van de pioniers van Freestyle Basketball in Nederland en promoot deze Urban-Sport op elk mogelijke manier. Door de verschillende hoogtepunten van Ajezen krijgt Freestyle Basketball steeds meer waardering en beginnen er langzaam nieuwe freestylers te verschijnen. De waardering zorgt er weer voor dat er steeds meer vraag is naar basketballers die hun waanzinnige kunsten willen tonen en daarmee het publiek willen entertainen. Ajezen heeft jarenlang ervaring op het gebied van basketball. Op jonge leeftijd begon Ajezen al van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat te freestylen. Hij heeft deze urban-sport geprofessionaliseerd en kan hiermee een groot publiek entertainen met een waanzinnige show.
MaDiWoDoVrijdag Show met Ajezen:
Ajezen op Twitter: